dijous, 2 de març del 2017

Dades 2 de març de 2017

Avui hem tingut un dia molt tranquil, amb un matí dominat pels intervals de núvols prims i una tarda més assolellada. De cara a la propera nit apareixeran els primers intervals de núvols i la temperatura no serà tant baixa com les darreres nits, i ja demà el cel es taparà de ponent a llevant. Demà a la tarda i vespre ens entrarà un front atlàntic que provocarà xàfecs, pluges i algunes tempestes que escombraran el país de ponent a llevant. Dissabte al matí ja tot plegat s'haurà allunyat amb gir del vent a mestral i clara baixada de temperatures que portarà neu al Pirineu. Dissabte a la tarda arriba un nou front que portarà alguns ruixats però que no serà  massa actiu, i diumenge encara seguiria el temps insegur i força fred. De cara a la setmana vinent sembla que el temps seria estable ben bé fins dijous i divendres i amb temperatures en clar augment.

Les temperatures avui han pujat, amb màximes entre els 15 i 20ºC i mínimes entre els 0 i 5ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluiux de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima:   2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,9ºC
T. Mínima:    3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,5ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,9ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       19,7ºC
T. Mínima:         1,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       17,2ºC
T. Mínima:         3,5ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       17,4ºC
T. Mínima:        -0,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   16,0ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada