diumenge, 26 de març del 2017

Fotografies de la setmana (20 al 26 de març de 2017)

Dilluns 20 de març: algunes plantes que ja havien florit dies enrere ja estan fructificant, com ara la dent de lleó (Taraxacum):

Dimarts 21 de març: dia de temps tranquil tot i el pas d'un petit front que ens va deixar bandes de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 22 de març: el temps va ser força semblant al del dia anterior,amb intervals de núvols alts i mitjos degut al pas d'un nou front poc actiu. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 23 de març: el temps va tornar a ser tranquil, amb bandes de núvols prims i més clarianes a la tarda. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Divendres 24 de març: la formació i aproximació d'una potent depressió mediterrània ens va portar un canvi de temps important, amb pluja a la tarda que a la nit va anar acompanyada de tempesta i que posteriorment es va transformar amb neu. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 25 de març: durant la nit i fins a primera hora del matí va estar nevant a estones amb intensitat, amb un gruix final recollit de 11 cm:

Diumenge 26 de març: el dia ha començat amb sol, alguns núvols prims i restes de la nevada del dia anterior: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada