dissabte, 25 de març del 2017

Dades 25 de març de 2017

El dia ha començat amb temps encara inestable i precipitacions de neu a força indrets,però al llarg del matí aquestes s'han anat enretirant i ha quedat un dia variable, amb alguns ruixats a la tarda poc importants. Les quantitats caigudes durant la nit i primera hora del matí han estat molt importants tant pel que fa a precipitació (entre 50 i 80 mm arreu), com pel que ha al gruix de neu, amb gruixos entre els 5 i 15 cm. La depressió causant d'aquesta inestabilitat s'ha anat allunyant cap a l'oest i ara estem en una zona de temps insegur, amb intervals de núvols i algun ruixat feble. De cara a demà el temps serà variable,amb núvols i clarianes i algun ruixat i amb temperatures una mica més altes que les d'avui, mentre que dilluns tindrem més núvols i alguna pluja. A partir de dimarts i sembla que per tot el que queda de setmana, el temps seria estable.

Les màximes del dia han anat entre els 5 i 11ºC, i les mínimes entre els 0 i -2ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat tret de primera hora del dia, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  6,1ºC
T. Mínima:  -1,3ºC
Precipitació: 26,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  4,6ºC
T. Mínima:  -1,7ºC
Precipitació: 44,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     8,5ºC
T. Mínima:     -1,1ºC
Precipitació:  42,2 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,9ºC
T. Mínima:      -1,5ºC
Precipitació:   32,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       11,4ºC
T. Mínima:        -0,1ºC
Precipitació:     20,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        6,6ºC
T. Mínima:        -0,6ºC
Precipitació:     27,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        7,0ºC
T. Mínima:         0,1ºC
Precipitació:    33,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       7,1ºC
T. Mínima:       -1,0ºC
Precipitació:     24,8 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta, aiguaneu, neu granulada, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada