dilluns, 20 de març del 2017

Dades 20 de març de 2017

La setmana ha començat amb temps un dia més molt tranquil i amb clar domini del sol a tot el país. De cara a la tarda ha aparegut algun núvol prim per ponent, molt poca cosa tot plegat. La propera nit començarà amb cel serè i de cara a la matinada apareixeran més núvols per ponent, deguts a l'acostament d'un front atlàntic poc actiu, i les mínimes seran semblants a les de la nit passada. Demà tindrem intervals de núvols amb temperatures suaus i vent fluix, a l'igual que dimecres, potser dimecres amb temperatura una mica més baixa. Serà a partir de dijous i durant el cap de setmana que ens podria afectar un embossament d'aire fred que podria inestabilitzar notablement el temps, però aqurest fet encara no està del tot clar. A partir de dijous,però, la temperatura baixarà de forma clara.

Les màximes d'avui han anat entre els 18 i 21ºC, i mínima entre els 3 i 10ºC, amb bona visibilitat, baixa humitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima:   7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima:   9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:      5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,3ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       21,2ºC
T. Mínima:         3,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       20,2ºC
T. Mínima:         7,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       20,5ºC
T. Mínima:         2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       19,8ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada