dilluns, 27 de març del 2017

Dades 27 de març de 2017

La setmana ha començat amb temps de nou revoltat, ja que l'embossament d'aire fred en alçada que hi ha a l'oest de la península s'ha aproximat de nou, amb més núvols i ruixats tant al matí com a la tarda, en general febles o localment moderats a ponent i al sud.  De cara a la propera nit el cel ja quedarà molt més serè i pot ser que de cara a demà al matí es formin algunes boires, segurament de poca durada ja que el sol comença a escalfar més i desfà les boires amb rapidesa. Demà tindrem un dia molt més estable amb domini del sol i alguns núvols poc importants, i amb temperatures que si bé de nit seran més baixes, de cara a demà pujaran clarament i seran suaus al centre del dia. Aquesta tendència a temps estable i temperatures agradables continuarà ben bé fins dijous,

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 11 i 15ºC, i les mínimes entre els 2 i 6ºC,amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima:   3,0ºC
Precipitació: 1,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,0ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació: 2,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    12,6ºC
T. Mínima:      1,9ºC
Precipitació:   3,4 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,3ºC
T. Mínima:       4,6ºC
Precipitació:    4,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       14,7ºC
T. Mínima:         2,0ºC
Precipitació:      0,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       14,0ºC
T. Mínima:         6,1ºC
Precipitació:     10,7 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       14,1ºC
T. Mínima:         2,3ºC
Precipitació:     1,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       12,3ºC
T. Mínima:         5,9ºC
Precipitació:     1,6 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada