divendres, 3 de març del 2017

Dades 3 de març de 2017

El dia ha començat amb intervals de núvols i algunes boires, i al llarg del dia el cel s'ha anat tapant de núvols baixos fins quedar una tarda ben ennuvolada. El front que ens ha d'afectar les properes hores es va acostant i de cara al vespre ja començarà a ploure per les comarques de ponent. Les pluges poden ser moderades durant la nit i localment caure alguns tempesta, amb nevades a les muntanyes que baixaran ràpidament de cota i que fins i tot la propera matinada podrien caure de forma tímida a punts elevats de l'altiplà. Demà al matí la pertorbació s'allunya i el vent bufarà fort entre ponent i mestral, amb obertura de clarianes i ambient fred. Diumenge tindrem un dia variable,amb cels ennuvolats i de nou fred, mentre que de cara a la propera setmana el temps s'estabilitza, amb domini del sol iambient més càlid.

Les màximes d'avui han baixat clarament, amb valors entre els 10 i 14ºC i mínimes entre 2 i 5ºC, amb vent fluix de llevant, humitat elevada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima:   4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,7ºC
T. Mínima:    5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       4,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       12,4ºC
T. Mínima:         3,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       14.0ºC
T. Mínima:         5,4ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       12,1ºC
T. Mínima:         1,8ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   10,1ºC
T. Mínima:    5,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada