dijous, 23 de març del 2017

Dades 23 de març de 2017

El dia ha començat amb cels tapats i algunes pluges febles degut al pas d'un front fred poc actiu, i que a partir de mig matí s'ha allunyat tot deixant un cel amb intervals de núvols. La tarda s'ha caracteritzat pel temps variable i sense precipitacions. La previsió indica per la propera nit cel variable però amb tendència a anar-se tapant de llevant a ponent i de sud a nord, ja que es començarà a formar una pertorbació sobre el mar. Demà tindrem un dia fred i amb núvols abundants sobretot a partir de migdia i la tarda i amb precipitacions que al llarg de la tarda i vespre es faràn més intenses i generals, essent especialment abundants a la nit, quan la cota de neu podria baixar aproximadament cap als 600 m, amb la qual cosa es podria veure a nevar als llocs elevats de l'altiplà. Durant la nit de divendres a dissabte les pluges i nevades serien generals, i al llarg de dissabte, sobretot a partir de mig matí, el temps s'aniria fent més estable. L'ambient serà fred tots aquests dies.

Les màximes del dia han anat entre els 9 i 15ºC, i les mínimes entre els 2 i 5ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima:   3,4ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima:   3,1ºC
Precipitació: 0,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,8ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:   0,5 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,0ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       15,1ºC
T. Mínima:         5,4ºC
Precipitació:      0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,4ºC
T. Mínima:         4,2ºC
Precipitació:      0,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       12,3ºC
T. Mínima:         3,8ºC
Precipitació:     0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       11,0ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,2 mm
Fenomens observats: pluja, rosada, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada