dijous, 9 de març del 2017

Dades 9 de març de 2017

La jornada ha estat molt tranquil·la, amb sol i algunes bandes de núvols alts que han anat creuant sobretot al matí i amb més sol a la tarda. La situació ve dominada per un anticicló a tots els nivells i que de cara a demà es reforçarà encara més. Demà tornarem a tenir sol, alguns núvols prims i núvols baixos a ran de mar, amb temperatures que tocaran sostre i que en força punts es situaran entre els 20 i 25ºC. Dissabte el temps seria semblant, mentre que de cara a diumenge ens arriba un embossament d'aire fred des del nord que inestabilitzarà l'atmosfera amb xàfecs, algunes tempestes i neu al Pirineu, amb temperatura baixant en picat a darrera hora, A principis de la propera setmana el temps seria insegur i força més fresc.

Les màximes del dia han anat entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els 2 i 9ºC, amb inversió tèrmica marcada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima:   6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima:   6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,6ºC
T. Mínima:       9,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       23,6ºC
T. Mínima:         4,7ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       19,9ºC
T. Mínima:         6,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       20,1ºC
T. Mínima:         1,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada