divendres, 24 de març del 2017

Dades 24 de març de 2017

Avui hem tingut un dia plenament ennuvolat, encara amb alguna petita clariana a primera hora, i amb precipitacions que a partir de mig matí han anat entrant de llevant a ponent i que ja durant la tarda s'han anat fent generals, de moment amb quantitats no massa importants i amb neu a zones de muntanya. De cara al vespre i la nit la pertorbació es reforça notablement i ens afectarà de ple, amb pluges generals imodera des arreu,localment intenses i amb tempestes. Les temperatures aniran baixant al llarg de la nit i no es descarta que caigui la neu a cotes de 600 metres,amb la qual cosa demà a primera hora podria acabar nevant a l'altiplà. Demà al llarg del matí la depressió s'anirà allunyant i quedarà un temps insegur, amb núvols, clarianes i alguns ruixats amb ambient més aviat fred. Diumenge tindríem de nou temps insegur.

Les temperatures màximes han anat entre els 8 i 12ºC, i les mínimes entre els 3 i -1ºC,amb vent fluix de mestral, humitat moderada i visibilitat regular, més dolenta a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima:   0,8ºC
Precipitació: 2,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  9,0ºC
T. Mínima:   0,6ºC
Precipitació: 2,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     9,9ºC
T. Mínima:     -1,0ºC
Precipitació:   3,2 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,8ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:    0,7 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       11,7ºC
T. Mínima:         0,0ºC
Precipitació:      3,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       10,3ºC
T. Mínima:         0,9ºC
Precipitació:      0,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,4ºC
T. Mínima:        -1,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       9,2ºC
T. Mínima:        2,8ºC
Precipitació:     2,0 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada