dijous, 30 de març del 2017

Dades 30 de març de 2017

La jornada ha començat com les anteriiors, amb cel serè arreu i tant sols alguna boira molt local, i durant bona part del matí ha continuat el temps ben tranquil. A partir de migdia han aparegut bandes de núvols prims que han avançat de ponent a llevant i que corresponen  a la part davantera d'un front que ens afectarà demà. La propera nit tindrem temperatures més suaus i demà els núvols seran més abundants, sobretot a la tarda quan hi podria haver alguns xàfecs, més aviat cap al vespre. En general no serien massa importants, i demà les màximes ja seran una mica més baixes que les d'avui. Dissabte tindrem un dia variable, amb intervals de núvols, algunes clarianes i ruixats bàsicament a la meitat nord. Dissabte el vent gira a mestral que bufarà amb cops moderats i les màxmes seran clarament més baixes. Diumenge sembla que encara tindríem temps una mica insegur.

Les màximes del dia han anat entre els 17 i 22ºC, i mínimes entre els 2 i 10ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima:   6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,5ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    20,9ºC
T. Mínima:      4,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:      10,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       21,5ºC
T. Mínima:         2,8ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       20,1ºC
T. Mínima:         6,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       21,4ºC
T. Mínima:        1,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       19,6ºC
T. Mínima:         9.7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada