dimarts, 7 de març del 2017

Dades 7 de març de 2017

Avui hem tingut un dia dominat pels intervals de núvols alts i mitjos sobretot a migdia i durant la tarda, i que acompanyaven a un front que tant sols ha deixat algunes precipitacions al Pirineu, en general poc importants. De cara a la propera nit seguirem amb intervals de núvols, el vent afluixarà tot i que no s'aturarà del tot i les temperatures no baixaran tant com la nit passada. Demà el temps s'anirà estabilitzant i la temperatura màxima s'efilarà una mica més que avui. Entre dijous i divendres les màximes podrien superar els 20ºC pràcticament a totes les zones i amb clar domini del sol, mentre que el cap de setmana començaria amb temps tranquil amb perspectiva de baixada de temperatures per principis de la propera setmana, ara per ara no es veuen pluges a la vista.

Les màximes del dia han anat entre els 14 i 19ºC, i les mínimes entre els 0 i 9ºC, molt irregulars en funció del vent. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima:   0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima:   8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       19,0ºC
T. Mínima:         3,5ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       17,1ºC
T. Mínima:         4,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       17,3ºC
T. Mínima:        -0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:    1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada