dissabte, 11 de març del 2017

Dades 11 de març de 2017

El dia s'ha tornat a caracteritzar pel temps molt tranquil, amb domini del sol en general, algun banc de boira al litoral i a diferència d'ahir, bandes de núvols prims que han anat desfilant sense més conseqüències.  De moment seguim afectats per l'anticicló i aquesta nit el temps seguirà tranquil, amb cel clar i alguns núvols prims, i amb mínimes encara força altes. De cara a demà ja comença a canviar el temps, amb més núvols que aniran apareixent al llarg del matí i amb ruixats a partir de migdia que aniran avançant de nord a sud i que de cara al vespre i nit ens podrien afectar. Demà les màximes ja baixaran una mica. Dilluns es forma un depressió damunt del mar que anirà baixant cap al sud, amb encara cels tapats al matí i amb més clarianes al migdia i tarda, i amb ambient clarament més fresc, 

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 22ºC, i les mínimes entre els 3 i 10ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima:   7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima:   9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,8ºC
T. Mínima:       5,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       21,8ºC
T. Mínima:         3,4ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       21,2ºC
T. Mínima:         9,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       21,7ºC
T. Mínima:         3,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada