divendres, 31 de març del 2017

Dades 31 de març de 2017

La jornada ha començat amb cels ben tapats de núvols mitjencs pel pas d'un front poc actiu, aquests núvols han durat fins vora migdia quan s'han trencat i s'han obert moltes clarianes. A partir de mitja tarda el cel s'ha tornat a tapar de ponent a llevant i han arribat xàfecs i algunes tempestes a ponent i pel sud. Les properes hores i fins entrada la nit poden caure ruixats i tempestes irregulars sobretot al Pirineu i meitat oest, en general no massa importants per bé que puntualment podrien ser moderats. Demà el vent gira a mestral, la temperatura baixarà de forma clara i hi pot haver ruixats al centre i nord del país. Diumenge encara hi hauria algun ruixat de tarda, tot i que menys extensos, i ara com ara sembla que la setmana vinent seria tranquil·la.

Les màximes d'avui han baixat i han anat entre els 16 i 21ºC, i mínimes entre els 4 i 8ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,7ºC
T. Mínima:   5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,9ºC
T. Mínima:    5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    19,7ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       18,6ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       19,5ºC
T. Mínima:         7,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       20,5ºC
T. Mínima:        4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals a les 18 hores)

T. Màxima:       17,8ºC
T. Mínima:         6.7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada