diumenge, 4 de maig del 2014

Fotografies de la setmana (28 d'abril al 4 de maig de 2014)

Dilluns 28 d'abril: imatge al final de la tarda a Calaf on es pot veure un cel mig tapat cap al nord-est amb núvols que no van deixar pluja:
Dimarts 29 d'abril: dia molt estable amb domini del sol i amb molt bona visibilitat degut al vent de mestral que bufava. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 30 d'abril: continuava el temps molt estable amb sol, núvols prims i molt bona visibilitat amb vent de mestral:
Dijous 1 de maig: a grans trets no hi va haver massa canvis, tot i que el pas d'un petit front fred va portar més núvols que no ens van deixar pluja. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Divendres 2 de maig: el dia va tornar a ser molt estable i tranquil, amb domini del sol i molt bona visibilitat. Imatge des de Calaf mirant cap al nord:
Dissabte 3 de maig: temps de nou ben estable, amb cel pràcticament serè durant tot el dia. Imatge de primera hora de la tarda:
Diumenge 4 de maig: la jornada ha començat amb sol, quatre núvols decoratius i vent de mestral que segueix bufant moderadament:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada