divendres, 2 de maig del 2014

Dades 2 de maig de 2014

Avui hem tingut un dia dominat pels núvols i les clarianes, amb un front que s'ha allunyat i amb temps progressivament més estable a tot arreu tret  del Pirineu i nord-est de país, on hi ha hagut més núvols i fins i tot ruixats de tarda amb tempestes locals. La propera nit serà fresca i ventosa, amb alguns intervals de núvols, i demà tindrem temps estable, amb núvols poc importants i vent de mestral moderadament fort, temperatures suaus. Diumenge el temps encara serà més estable, amb vent en disminució i temperatures més altes. Aquesta tendència es preveu que segueixi almenys fins a mitjans de la propera setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 17 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 8ºC, amb vent moderat de mestral sobretot a la tarda, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:    4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,7ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   20,7ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   17,4ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  24,1ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   20,1ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada