dissabte, 10 de maig del 2014

Dades 10 de maig de 2014

El dia ha estat en conjunt estable, però amb força intervals de núvols prims a primera hora del matí i a partir de primera hora de la tarda, sense més conseqüències. Independentment, a la tarda han crescut nuvolades que han donat  tempestes al Pirineu. La propera nit seguirà amb núvols i clarianes i amb temperatura bastant suau, mentre que demà augmenta una mica la inestabilitat, amb més núvols i ruixats, aquests preferentment en zones de muntanya. Les temperatures demà seran una mica més baixes. Dilluns la inestabilitat s'incrementa una mica més i hi haurà més xàfecs i la temperatura baixarà més clarament, amb valors molt més normals que els d'avui. Més enllà de moment sembla que el temps seria estable però amb temperatures no tant altes.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins els 26-29ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 8 a 13ºC, amb una forta inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de ponent, la humitat ha estat baixa i la visibilitat bona a primera hora i regular la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,3ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,7ºC
T. Mínima:     11,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,9ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   26,3ºC
T. Mínima:     11,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  28,8ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  27,7ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   26,4ºC
T. Mínima:     12,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada