dimecres, 21 de maig del 2014

Dades 21 de maig de 2014

El dia ha començat amb cels ben tapats, molts núvols baixos i boires i alguns petits plugims dispersos, sempre amb ben poca quantitat d'aigua. A partir de mig matí el cel s'ha començat a obrir degut a l'allunyament del front, tot i que a la tarda han continuat els intervals de núvols amb algun petit ruixat a zones de muntanya. Demà el dia ja serà més estable, amb alguna boira a primera hora i domini del sol durant el dia amb alguns núvols i temperatura més suau de dia. Divendres si fa no fa tot seria igual, mentre que dissabte i sobretot diumenge augmenta més la inestabilitat, amb xàfecs i tempestes més freqüents. Sembla que el temps inestable es podria perllongar uns quants dies de la propera setmana

Les màximes d'avui s'han situat entre els 21 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 12 i 16ºC, amb humitat elevada al matí, bona visibilitat a la tarda i vent moderat a fort de SE al matí i fluix a moderat de SO a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,1ºC
T. Mínima:    13,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  24,0ºC
T. Mínima:   15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  23,4ºC
T. Mínima:   14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   21,4ºC
T. Mínima:    13,1ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:  plugim, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada