dijous, 29 de maig del 2014

Dades 29 de maig de 2014

Avui hem tingut un dia amb molta variabilitat: mentre que a primera hora el cel estava ben tapat i fins i tot queien pluges febles amb bancs de boira espessa, a partir de mig matí s'han anat obrint clarianes, quedant un migdia i tarda amb núvols i clarianes però sense precipitacions. La nit serà tranquil·la i una mica fresca, amb algun banc de boira, i demà tindrem un dia variable al matí i amb ruixats i tempestes a la tarda, localment intenses però molt irregulars. Dissabte a la tarda podrien tornar a aparéixer les tempestes de tarda, mentre que sembla que diumenge el temps seria més estable. Les temperatures serien fresques de matinada i suaus de dia.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 17 i 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7 i 11ºC,amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,9ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 1,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,0ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:  4,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació: 1,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   17,5ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació: 1,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  24,0ºC
T. Mínima:   11,2ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  20,0ºC
T. Mínima:   8,4ºC
Precipitació:0,3 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:  1,3 mm
Fenòmens observats:  pluja, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada