dijous, 1 de maig del 2014

Dades 1 de maig de 2014

El dia ha estat variable degut al pas d'un petit front durant el dia que ha portat intervals de núvols i alguns ruixats cap al nord del país, però que no han arribat a la nostra zona ni es preveu que ho facin. La propera nit serà més freda que l'anterior amb alguns núvols i vent de mestral en augment. De cara a demà i dissabte el temps serà dominat pel vent de mestral que bufarà amb cops moderats, i això provocarà un ambient sec, amb molt bona visibilitat i alguns intervals de núvols. La temperatura serà força fresca de nit i suau de dia, mentre que diumenge el temps ja serà plenament estable, amb sol i temperatura una mica més alta. Sembla que l'estabilitat es pot perllongar fins mitjans de la setmana vinent, quan el temps podria començar a canviar.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 19 i 25ºC i les mínimes entre els 6 i 8ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    5,9ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   19,2ºC
T. Mínima:     6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  24,7ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   19,8ºC
T. Mínima:      8,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: boira a la nit, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada