diumenge, 18 de maig del 2014

Dades 18 de maig de 2014

Avui hem tingut un cel força tapat de núvols prims,i és que ens ha afectat de forma indirecta una petita depressió que es situa a la mediterrània i que origina masses de núvols alts i mitjos que arriben a tapar el cel,però que no porten precipitacions. Demà tindrem un dia mig ennuvolat però sense risc de precipitacions, mentre que de cara a dimarts ens afectaria de forma indirecta un embossament d'aire fred que es situarà prop de Galícia. Sembla que durant la propera setmana tindríem temps insegur però amb una inestabilitat poc marcada, potser augmentant de cara al proper cap de setmana.
 
Les temperatures han estat semblants a dies enrere, amb màximes compreses entre 20 i 25ºC,i mínimes entre els 5 i 10ºC i amb inversió tèrmica notable a primera hora. El vent ha bufat fluix del sud,la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona en conjunt.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,4ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:     8,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,3ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   20,1ºC
T. Mínima:     8,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:    5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  22,2ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada