dimarts, 13 de maig del 2014

Dades 13 de maig de 2014

La jornada ha començat molt tapada i amb alguns ruixats, restes del front que ens ha passat a la nit i que ha deixat precipitacions poc importants a les nostres comarques. A partir de mig matí el cel s'ha anat aclarint per l'entrada del vent de mestral i ja a la tarda les clarianes han dominat per sobre dels núvols. De cara a la nit el cel quedarà serè, amb temperatures de matinada més baixes que la passada, i demà dominarà el sol, amb vent ja fluix i temperatura diurna una mica més alta. Sembla que la resta de la setmana continuaria amb domini de l'estabilitat i amb temperatures en lenta i progressiva pujada. És possible que de cara a principis de la setmana vinent tinguem canvis més notables, però encara falta dies.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 11ºC, amb vent a estones moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 3,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  4,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     8,4ºC
Precipitació:  9,7 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:      8,0ºC
Precipitació:   2,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  23,2ºC
T. Mínima:    11,0ºC
Precipitació:  2,6 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació: 1,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,3ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:   1,8 mm 
Fenòmens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada