dissabte, 3 de maig del 2014

Dades 3 de maig de 2014

El dia ha estat molt estable, amb cel serè de forma general i tant sols alguna boira molt local a primera hora del matí que s'ha desfet molt ràpidament, i a la tarda s'han format alguns núvols d'evolució però que no han donat precipitació. La propera nit serà fresca o una mica freda i amb vent de mestral que seguirà bufant de forma moderada, cel serè. Demà el temps continuarà ben estable amb domini del sol, vent que anirà perdent força i temperatura una mica més alta. La propera setmana començarà igual, amb temps molt tranquil, temperatures que aniran pujant i vents encalmats. Ara com ara no es veuen canvis per enlloc, com a mínim en un espai de 8-10 dies.

Les temperatures màximes s'han ubicat entre els 19 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 6ºC, amb vent moderat de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,2ºC
T. Mínima:    3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     4,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   22,8ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   19,2ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  24,8ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  21,5ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   20,7ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada