dimarts, 27 de maig del 2014

Dades 27 de maig de 2014

Avui hem tingut un dia ben estable, tot i que ha començat amb molts núvols  alts i mitjos degut a una petita pertorbació que s'ha allunyat ràpidament abans de migdia, i amb tarda més serena a l'interior. Aquesta nit s'anirà tapant i a la matinada ja començarà a ploure pel sud, precipitacions que s'aniran estenent durant el dia i fent-se més generals i abundants,sembla que el màxim de pluja el tindríem cap al nord de Tarragona i sud de Barcelona, amb quantitats moderades. Demà a la nit s'allunyaria la precipitació i els ruixats desapareixerien. En propers dies tindríem temps variable, amb més sol els matins i nuvolades am algun ruixat de tarda, i amb temperatures que seguirien suaus.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 18 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 7ºC,amb vent fluix de ponent, humitat moderada i visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació:0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,9ºC
T. Mínima:      4,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,3ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   18,8ºC
T. Mínima:     6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  24,6ºC
T. Mínima:    6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:     5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada