dilluns, 12 de maig del 2014

Dades 12 de maig de 2014

El dia ha estat força tapat tot i que amb algunes clarianes que han anat apareixent al llarg del dia, però no s'han produït precipitacions almenys fins a hores d'ara. Aquesta propera nit augmenta la inestabilitat i es podrien produir ruixats, que no serien massa importants però podrien caure a la nostra zona entrada la nit o de cara a la matinada, allunyant-se durant el matí de demà. Demà la temperatura serà força fresca i entrarà una mica de vent de mestral, amb més sol a la tarda. En dies posteriors el temps serà estable i amb temperatura una mica més alta, però no sembla que hagi de pujar tant com en dies enrere.

Les màximes d'avui han baixat de forma clara, amb valors entre els 15 i 19ºC, i mínimes entre els 6 i 9ºC. El vent ha bufat fluix del sud-est, la humitat ha estat elevada i la visibilitat ha estat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,5ºC
T. Mínima:    6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   18,8ºC
T. Mínima:     6,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   15,2ºC
T. Mínima:      8,3ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  18,4ºC
T. Mínima:    6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  17,7ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada