diumenge, 4 de maig del 2014

Dades 4 de maig de 2014

La jornada d'avui ha continuat amb la mateixa línia de dies enrere, per tant amb sol al matí, i a la tarda hi ha hagut núvols prims provocats per la cua d'un front molt feble que circula pel nord d'Europa i que a nosaltres ens afecta de manera molt indirecta. Aquest front s'allunyarà de nit sense conseqüències i demà tornarà a predominar l'estabilitat i el sol, amb alguna boira local a primera hora, temperatures una mica més altes a migdia i vent ja encalmat. Aquesta serà la tendència ben bé fins a mitjans de setmana, de domini de l'estabilitat i temperatures molt suaus sobretot a migdia. Ara com ara no es preveuen canvis significatius que puguin portar pluja.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els18 i 23ºC, i les mínimes entre els 1 i 5ºC, amb vent de mestral moderat al matí i fluix a la tarda, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,6ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:     1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   20,6ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  23,3ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  20,3ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   18,9ºC
T. Mínima:      3,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada