dissabte, 17 de maig del 2014

Dades 17 de maig de 2014

La jornada d'avui ha continuat en la mateixa línia de dies enrere, amb estabilitat total,domini del sol i tant sols alguns núvols baixos a primera hora del matí i al final de la tarda, sense més conseqüències. Continuen sota el domini d'un anticicló que restarà amb nosaltres demà i dilluns, mentre que dimarts l'arribada d'un embossament d'aire fred en alçada al nord-oest de la península podria portar xàfecs i tempestes a ponent. En dies posteriors el temps serà insegur, però no sembla que la inestabilitat hagi de ser massa important, i amb temperatures tant o més altes que les actuals.

Les màximes del dia s'han situat entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 5 i 9ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora. La humitat era elevada a la matinada i moderada la resta del dia,el vent ha bufat fluix i de direcció variable i la visibilitat era dolenta a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:    6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,5ºC
T. Mínima:     5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   23,3ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  25,0ºC
T. Mínima:    6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  23,2ºC
T. Mínima:    7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,5ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 
Fenòmens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada