dijous, 8 de maig del 2014

Dades 8 de maig de 2014

Avui hem tingut un dia a grans trets estable, però amb molts núvols alts al matí, i mitjos a la tarda, sense més conseqüències. Tot plegat segueix pràcticament igual, però amb la circulació de cues de fronts atlàntics molt poc actius. De cara a demà tot segueix igual, per tant tindrem estabilitat amb  núvols poc importants, i temperatura molt suau, una mica més alta. Dissabte si fa no fa el mateix, però amb més núvols i alguns ruixats de tarda a zones de muntanya, que diumenge es farien més importants. Dilluns també hi hauria ruixats, i la temperatura baixaria clarament entre dilluns i dimarts.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 11ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix de direcció variable, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

sense dades

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,2ºC
T. Mínima:     11,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,0ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   22,0ºC
T. Mínima:     11,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  25,8ºC
T. Mínima:   7,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  25,1ºC
T. Mínima:   10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   24,7ºC
T. Mínima:     10,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada