dimecres, 28 de maig del 2014

Dades 28 de maig de 2014

El dia ha estat força inestable, amb intervals de núvols a primera hora i ruixats i tempestes ja des de mig matí, que han estat força freqüents i puntualment fortes a migdia i primera hora de la tarda, tot i que molt irregulars. Durant la tarda han continuat els ruixats però ja de caire més moderat, amb intensitat feble. Aquest vespre encara pot anar plovent i de cara a la nit les pluges aniran desapareixent, per quedar demà un dia molt més estable, tot i que amb intervals de núvols i algun ruixat de tarda. Divendres podria tornar a augmentar la inestabilitat,i de cara a dissabte i diumenge tindríem dies insegurs, amb més sol als matins i xàfecs de tarda, sempre amb temperatures molt suaus.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 17 i 21ºC, i les mínimes entre els 6 i 9ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació:10,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     7,1ºC
Precipitació:  5,9 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,7ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació: 10,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació: 1,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  21,3ºC
T. Mínima:    7,1ºC
Precipitació: 1,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  20,3ºC
T. Mínima:   9,4ºC
Precipitació:2,5 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   18,4ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació:  4,6 mm
Fenòmens observats:  rosada, pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada