dilluns, 9 de juliol del 2012

Dades 9 de juliol de 2012

Continua la situació gairebé calcada a la del cap de setmana, amb un anticicló situat a l'Atlàntic que ens envia un lleuger fluix d'aire del nord, amb temps ben estable arreu però amb núvols baixos un cop més sobretot a la meitat sud del país i al matí, essent menys importants a partir del migdia i tarda quan ha dominat el sol arreu del país. Un dia més no s'han produit precipitacions. La previsió per la setmana ens indica temps tranquil, tot i que dimecres i dissabte passaran dues cues de front molt poc actives, amb intervals de núvols i alguna ruixats a zones de muntanya, sembla que no haurien de ser importants. Les temperatures en general seran moderades, més altes demà i divendres, i clarament més baixes la resta de dies.

Pel que fa a les temperatures que s'han enregistrat avui, les màximes han estat una mica més altes que les d'ahir i amb valors entre els 29 i 32ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica degut a la menor nuvolositat nocturna, i s'han assolit valors entre els 14 i 16ºC, amb vent fluix variable al matí i marinada moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,2ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,5ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada