dijous, 26 de juliol del 2012

Dades 26 de juliol de 2012

El temps avui ha tornat a ser ben estable arreu, amb sol al matí i a partir de migdia han aparegut intervals de núvols alts i mitjos sense precipitacions, i s'ha format alguna nuvolada al Pirineu que ha deixat algun feble ruixat de tarda, tot plegat amb un cel ple de calitja degut a l'entrada de la massa d'aire africana que ha portat temperatures altes i mala visibilitat en conjunt. Per demà el temps serà similar, amb intervals de núvols alts i mitjos i alguna tronada de tarda al Pirineu, tronades que de cara a dissabte poden augmentar els núvols i els ruixats de tarda, per tornar a estabilitzar-se el temps de cara a diumenge. Les temperatures toquen sostre demà, per baixar a principis de la setmana vinent. Tot i això, encara no està clar si la baixada serà gaire important i quina durada tindria, cal esperar més dies per poder-ho assegurar.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han pujat i les màximes s'han mogut entre els 33 i 36ºC aproximadament, mentre que les mínimes han donat valors entre els 15 i 18ºC i amb inversió tèrmica. El vent ha tornat a bufar de marinada, fluixa al matí i moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 35,6ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 35,4ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,9ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 35,6ºC
T. Mínima: 17,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada