dissabte, 28 de juliol del 2012

Dades 28 de juliol de 2012

Avui el temps ha tornat a ser insegur, sobretot de cara a la tarda. Al matí el cel es trobava absolutament serè, i no ha estat fins a migdia que han començat a créixer nuvolades al Pirineu i al sud del país, on han deixat alguns ruixats localment moderats, per bé que en general han estat de poca extensió, augmentant la nuvolositat a tot l'interior però sense produir-se precipitacions. Durant aquesta nit encara hi ha possibilitat de ruixats febles amb trons, i demà el temps ja serà més estable, amb entrada d'una falca anticiclònica i vent fluix de mestral que evitarà la formació de núvols. Per la propera setmana el temps es presenta estable en conjunt i amb temperatures més aviat altes, amb petits altibaixos durant la setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat respecte a les d'ahir i han donat valors entre els 28 i 34ºC, mentre que les mínimes, que també han estat clarament més baixes i ja sense inversió tèrmica, han donat valors entre els 15 i 19ºC, amb vent fluix de nord-oest al matí, i girant a marinada moderada de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

Sense dades

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,6ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,4ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 17,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 33,7ºC
T. Mínima: 20,9ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: tempesta i pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada