dijous, 12 de juliol del 2012

Dades 12 de juliol de 2012

La situació meteorològica d'avui ha tornat a ser força estable, malgrat que a la nit hi ha hagut algunes tempestes molt poc importants que han afectat punts de l'interior i que han donat quantitats de pluja minses. A partir de la matinada tot això s'ha allunyat i de nou el sol ha dominat a tot el país, amb intervals de núvols baixos força abundants a zones de l'est i amb més sol a l'interior i Pirineus. La previsió per demà indica temps estable i força més càlid que avui, mentre que dissabte passarà un front no gaire actiu amb ruixats al nord i baixada de temperatures dissabte a la nit i sobretot diumenge, de nou amb estabilització del temps.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat una mica i s'han situat entre els 27 i 29ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 11 i 14ºC, més baixes que les d'ahir. El vent ha bufat de nord-oest al matí i migdia, i no ha estat fins a la tarda que ha entrat la marinada que ha bufat fluixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,4ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

Sense dades

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,5ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 18,6ºC
Precipitació: 0,6 mm
Fenomens observats: tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada