divendres, 27 de juliol del 2012

Dades 27 de juliol de 2012

Durant la jornada d'avui el temps ha estat més insegur, i fins i tot hi ha hagut alguns febles ruixats al matí en forma de fang a molts indrets,però que no han deixat quantitats apreciables o bé molt poc importants. A migdia ha predominat el sol am alguns núvols poc importants i de cara a la tarda han crescut nuvolades a ponent i al Pirineu occidental que han donat tempestes, algunes de les quals fortes i amb calamarsa. Per demà la inestabilitat es manté o augmenta una mica, amb més possibilitat de tempestes i lleugera baixada de temperatures, ja que la massa d'aire càlid africana s'enretira lleugerament, i diumenge sembla que la inestabilitat es redueix. Per la setmana vinent tindrem temps estable almenys els primers dies, i amb temperatures més altes a mitjans de la setmana vinent i per tornar a baixar una mica a finals de setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han estat molt altes en conjunt, tant màximes com mínimes, amb valors de les màximes entre 32 i 36ºC, i valors de les mínimes entre els 16 i 20ºC, amb inversió tèrmica una jornada més. El vent ha bufat fluix a moderat de marinada, més forta a la tarda.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 33,2ºC
T. Mínima: 18,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,8ºC
T. Mínima: 19,4ºC
Precipitació: 0,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,0ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 19,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 35,7ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,3ºC
T. Mínima: 20,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 34,4ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada