diumenge, 29 de juliol del 2012

Dades 29 de juliol de 2012

El temps avui ha tornat a la tònica d'estabilitat pròpia d'aquest mes, i el domini del sol ha estat general a la major part del país, i tant sols hi ha hagut creixement d'algunes nuvolades de tarda però que no han donat precipitacions, i és que l'anticicló de nou ens torna a entrar i sembla que el temps serà estable pràcticament tota la setmana, amb una pujada de temperatures que serà evident entre dimarts i divendres, per tornar a afluixar el cap de setmana. El risc d'incendi serà molt alt ja que podria bufar vent del sud o sud-oest amb ganes, i per ara no es veuen precipitacions consistents.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes amb valors de 28 a 31ºC han estat semblants o una mica més baixes que les d'ahir, mentre que les mínimes s'han mogut amb valors entre els 15 i 17ºC, amb vent fluix de nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

Sense dades

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,5ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada