dilluns, 2 de juliol del 2012

Dades 2 de juliol de 2012

Avui el temps ja ha tornat a ser en estable arreu del país, amb sol i algunes boires al començar el dia que s'han desfet molt ràpidament. A partir de migdia han començat a aparéixer núvols prims per ponent que no han portat conseqüències i que han estat deguts al pas d'una cua de front molt poc activa. La previsió indica un dimarts estable, amb temperatures en progressiu augment, lleugera inestabilitat amb alguns ruixadets entre dimecres i sobretot dijous, per tornar el temps estable ben bé fins el proper cap de setmana. Les temperatures es mantindran moderadament altes tota la setmana, i possiblement a principis de la setmana vinent tornem a tenir una altra entrada d'aire càlid, que potser no sigui tant forta i duradora com la dels darrers dies.

Pel que fa a les temperatures màximes, aquestes han pujat respecte a les d'ahir tot i que han estat força moderades, amb valors compresos entre els 24 i 28ºC, i amb mínimes més baixes i situades entre els 8 i 11ºC, i amb vent moderat al matí i fluix a la tarda de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,5ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 5,7 mm
Fenomens observats: tempesta, pluja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada