diumenge, 8 de juliol del 2012

Dades 8 de juliol de 2012

Avui el temps ha estat molt similar al d'ahir, amb força núvols baixos a la matinada i fins a mig matí que s'han anat trencant de cara a migdia i a la tarda quedant un final de tarda i vespre força asserenats, i tampoc s'han produit precipitacions enlloc. Continuem sota el domini d'una petita falca anticiclònica que estabilitza el temps però ens envia una lleugera massa d'aire fresc que provoca aquests bancs de núvols baixos de nit i matinals i que acostumen a presentar-se a l'est del país. La previsió per la propera setmana indica temps bàsicament estable, tot i que amb alguns núvols i ruixats a mitjans de setmana, i la temperatura lleugerament més alta dilluns i dimarts, clara baixada dimecres i dijous, nova pujada divendres i dissabte per tornar a baixar diumenge.

Pel que fa a les temperatures que s'han enregistrat avui, les màximes han pujat lleugerament i s'han situat entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 14 i 20ºC. El vent ha estat fluix i de direcció variable al matí, i moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 20,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,6ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada