dissabte, 21 de juliol del 2012

Dades 21 de juliol de 2012

Avui el temps ha estat lleugerament insegur pel pas d'un petit front fred a la tarda, amb alguns ruixats febles i intervals de núvols que s'han presentat sobretot al matí i de cara a la tarda, amb un migdia més assolellat. Per demà el temps serà més estable, tot i que és probable que a primera hora del matí hi hagi intervals de núvols baixos, amb més sol segurament al migdia i tarda, i temperatures si fa no fa com les d'avui, per tant calor moderada. Dilluns i dimarts seguirà la mateixa tònica, i sembla que entre dimecres i divendres hi hauria una nova invasió d'aire càlid africana amb calor forta, per tornar a baixar lleugerament la temperatura a partir de dissabte, sembla que amb domini del temps estable en general.

Pel que fa a les temperatures d'avui, tant màximes com mínimes han estat en general més baixes que les d'ahir. Pel que fa a les màximes s'han enregistrat valors entre els 26 i 29ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 14 i 17ºC, amb vent fluix variable al matí i fluix a moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,3ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 26,7ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 17,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,2ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada