dimecres, 11 de juliol del 2012

Dades 11 de juliol de 2012

El temps d'avui ha tornat a ser molt semblant al d'ahir, amb temps estable en general i força núvols baixos a l'est del país al matí i fins a vora migdia, i amb una tarda més assolellada en conjunt. Durat la tarda i vespre s'ha produit alguna feble tempesta al sud del país que ha tapat parcialment el cel però no s'han produit precipitacions a la nostra zona. La previsió per demà ens indica un temps bàsicament estable, tot i que amb bancs de núvols baixos una altra vegada sobretot al matí, i una baixada sensible de les temperatures, amb vent que podria arribar a ser moderat del nord-oest sobretot al matí. Divendres torna a pujar clarament la temperatura, per tornar a baixar sensiblement el cap de setmana, sempre amb temps estable i sense pluges.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han donat valors entre els 28 i 30ºC a la nostra zona, mentre que les mínimes han donat valors entre els 16 i 18ºC, amb vent fluix variable al matí i cops moderats de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,4ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

Sense dades

Cervera (Segarra)

Sense dades

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada