divendres, 13 de juliol del 2012

Dades 13 de juliol de 2012

Avui hem tornat a tenir un temps estable, amb bancs de núvols baixos que a la nit han anat entrant des de l'est i han durant fins a mig matí o migdia, desfent-se completament de cara a la tarda i tant sols quedant alguns núvols poc importants. Per demà ens passarà un front fred poc actiu que tot i això podria portar creixement de nuvolades i xàfecs dispersos, sembla que no gaire importants i preferentment al Pirineu, menys importants a l'interior. Diumenge la situació tornarà a estabilitzar-se amb bancs de núvols baixos matinals i temperatures clarament més baixes. Com a avanç de cara a la setmana vinent, sembla que dilluns continuaria el temps estable i les temperatures bastant suaus, mentre que entre dimarts i dijous la calor tornarà a intensificar-se, amb domini del sol. És possible que entre divendres i dissabte ens afecti un front fred amb tempestes, i una nova refrescada posterior, però encara falta dies.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han estat més altes que les d'ahir, i amb valors a la zona compresos entre 30 i 33ºC pel que fa a les màximes i entre 13 i 20ºC les mínims, més altes als llocs amb núvols a la matinada. El vent ha bufat fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 19,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada