dimecres, 25 de juliol del 2012

Dades 25 de juliol de 2012

Un dia més el temps ha tornat a ser força estable, amb pocs núvols al matí i migdia, i creixement d'algunes nuvolades d'evolució a la tarda a la zona pirinenca que han donat algun feble ruixadet a la zona més occidental. En general seguim amb un anticicló que ens afecta de forma clara però comença a entrar una mica d'aire fred en capes altes per l'oest peninsular amb creixement de nuvolades i tempestes en aquella zona. Per demà i divendres el temps serà semblant tot i que amb més núvols a la tarda sobretot a ponent i al Pirineu i més ruixats, fet que s'incrementarà el cap de setmana tot i que no sembla que hagin de ser molt importants almenys a la nostra zona. A partir de dissabte la temperatura baixa progressivament i sembla que, almenys la primera part de la setmana vinent, la calor serà bastant moderada.

Les temperatures avui han pujat força i s'han donat màximes entre els 30 i 35ºC, amb mínimes que s'han mantingut semblants a dies enrere, amb valors entre els 12 i 15ºC i de nou amb moderada inversió tèrmica. El vent ha bufat de marinada, fluixa al matí i moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,8ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,6ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,4ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,8ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,9ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,4ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada