dimarts, 24 de juliol del 2012

Dades 24 de juliol de 2012

Durant la jornada d'avui el temps ha tornat a ser ben estable i tranquil, amb alguns núvols poc importants i algunes boires baixes que s'han desfet molt ràpidament, quedant un dia assolellat a tot el país excepte a la costa sud on hi ha hagut força núvols baixos ben bé fins a migdia. La situació general segueix dominada per un anticicló atlàntic que ens envia una falca que assegura temps estiuenc per uns quants dies. A partir de demà i fins dissabte ens entrarà una nova massa d'aire càlid africana que provocarà una pujada de temperatures amb predomini del sol o amb alguns núvols baixos matinals, mentre que a partir de dissabte ens visitaria un front fred amb ruixats i una baixada de temperatura que possiblement duraria uns quants dies, tal i com es pot veure al meteograma d'avui:



Les temperatures d'avui han pujat lleugerament, i segons les dades disponibles les màximes s'han mogut entre els 26 i 30ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 10 i 13ºC, amb inversió tèrmica marcada.  El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,9ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,4ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

Sense dades

Cervera (Segarra)

Sense dades

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada