dilluns, 9 de gener del 2012

Dades 9 de gener de 2012

Avui ha continuat el temps ben estable i tranquil, amb un dia més de sol i boires matinals que avui han estat més extenses i persistents que ahir, tot i que la gran majoria s'han desfet a migdia, algunes han persistit tota la jornada. A on no hi ha hagut boira, el cel ha estat ben serè tota la jornada, i és que continuem sota els efectes d'un potent anticicló que ens estabilitza el temps. Aquesta situació es preveu que continui pràcticament tota la setmana, i possiblement de cara a la setmana vinent hi hagi canvis, canvis que podrien venir pel pas de pertorbacions aprop nostre o per l'entrada de masses d'aire fred, encara és aviat per concretar.

Les temperatures han estat força similars a les d'ahir o una mica més baixes, i s'han mogut entre els 4 i 11ºC de màxima, i amb mínimes entre els -2ºC i els 2ºC, de mitjana. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral al matí i ha anat encalmant de cara a la tarda.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada