divendres, 6 de gener del 2012

Dades 6 de gener de 2012

En el dia d'avui la situació ha estat dominada per un flux de vents de ponent a mestral que han anat impulsant bandes de núvols alts i mitjos que han anat desfilant pel cel sense provocar precipitacions. A diferència d'ahir, avui no hi ha hagut boires matinals, i és que l'aire ha estat molt sec tot el dia, amb bona visibilitat. La previsió pels propers dies indica un reforçament de l'anticicló amb temps ben estable i sol o boires a l'interior, que dia rera dia aniran fent-se més extenses i persistents.

Les temperatures avui han estat molt més altes del que és normal per aquestes dates, fet que passa amb una certa freqüència quan es dónen situacions d'aquest tipus de ponent, i les temperatures màximes han oscil·lat entre els 12 a 16ºC de promig, mentre que les mínimes han estat entre els 5 i 8ºC, evidentment sense rastre de glaçades enlloc. El vent ha bufat de ponent moderat amb algunes ràfegues fortes.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada