dilluns, 30 de gener del 2012

Dades 30 de gener de 2012

De moment la situació meteorològica continua força estable, ja que la pertorbació de dissabte ja s'ha allunyat definitivament cap a la mediterrània i de moment ens afecta una falca anticiclònica, amb sol, tot i que a partir de migdia els núvols prims han anat avançant de nord a sud entelant el cel, però sense provocar precipitacions. La previsió per demà indica un temps tranquil, tot i que amb intervals de núvols prims, i dimedres a la tarda i dijous al matí ens podria afectar una pertorbació provinent del Cantàbric amb algunes nevades a cotes baixes (situació que encara s'ha d'acabar de perfilar), i posteriorment entrarà una massa d'aire molt fred provinent de l'est d'Europa. Atenció perquè les temperatures el proper cap de setmana podrien ser extremadament baixes, caldrà seguir les previsions i, si es va confirmant, prendre les mesures adients.

Les temperatures d'avui al centre de Catalunya han estat de ple hivern, amb màximes entre els 4 i 9ºC i mínimes entre els -3 i -6ºC arreu. El vent ha bufat del nord-oest fluix amb alguns cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,8ºC
T. Mínima: -5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: -3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,9ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: -5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada