dimarts, 17 de gener del 2012

Dades 17 de gener de 2012

Avui el temps ha començat força ennuvolat, sobretot més com més a l'est, i durant el matí s'han anat trencant els núvols, quedant un migdia i tarda més aviat assolellats o amb alguns petits intervals de núvols poc importants. No hi ha hagut precipitacions. La situació general ve dominada per l'allunyament de la petita pertorbació que ens va afectar ahir cap al nord d'Àfrica i l'entrada de nou de l'anticicló, que sembla que es pot quedar amb nosaltres força dies. Amb això sembla que el temps dels propers dies vindrà caracteritzat pel sol, boires cada cop més freqüents a l'interior i absència de precipitacions. Fa gairebé dos mesos que no plou amb condicions.

Les temperatures d'avui han estat clarament més altes que les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 9 i 13ºC, mentre que les mínimes també han estat més altes i s'han situat entre els 0 i 3ºC de mitjana, sense gelades. El vent ha bufat fluix de l'est al matí i variable a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada