divendres, 27 de gener del 2012

Dades 27 de gener de 2012

Avui el temps ja ha mostrat canvis respecte a la situació que ens ha vingut dominant durant tants dies, i és que una petita pertorbació no gaire activa ens ha afectat durant el dia, provocant cels tapats i pluges que han estat febles en general, localment moderades al litoral sud. La previsió per demà indica un dia mig ennuvolat, amb poc risc de pluges però més fred, i per demà a la nit i diumenge és probable que ens afecti un embossament d'aire fred provinent del nord, amb cels més tapats i possibilitat de nevades, que sembla que serien febles, i per la setmana que ve apunta a una entrada d'aire fred contundent i força duradora en el temps. Tot això cal anar seguint-ho ja que es tracta d'una situació difícil de preveure.

Les temperatures d'avui han estat més baixes les màximes, degut a l'abundant nuvolositat, amb valors compresos entre els 7 a 11ºC, mentre que les mínimes han pujat per la mateixa raó i els valors han estat compresos entre els 0 i 4ºC. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,5 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada