dissabte, 7 de gener del 2012

Dades 7 de gener de 2012

Avui el temps ja ha estat més estable que ahir, no hi ha hagut tants núvols alts i mitjos i han reaparegut les boires matinals als indrets del nord més arrecerats del vent, boires que han desaparegut del tot a partir de migdia i que han permès una tarda ben assolellada o amb alguns núvols prims. Per demà el temps serà similar al d'avui i de cara a la propera setmana, poc a poc s'anirà reforçant l'anticicló damunt nostre i el sol i les boires cada cop més persistents s'aniran imposant. No es veu canvis a curt ni mig termini, però sí que podria haver-ne a llarg termini, caldrà agafar-ho amb molta cura i anar seguint les previsions dels propers dies, però podria haver canvis destacables a llarg termini.

Les temperatures d'avui han estat sensiblement més baixes que les d'ahir, amb màximes entre els 8 i 12ºC i mínimes entre els -2ºC i els 1ºC. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral o serè (nord-oest), tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada