divendres, 20 de gener del 2012

Dades 20 de gener de 2012

Avui el dia ha estat en general estable, però el pas d'un petit front a la nit i matinada ha provocat intervals de núvols alts i mitjencs, intervals que en major o menor mesura han continuat al llarg del dia. Independentment, hi ha tornat a haver boires matinals freqüents, però que han anat desapareixent al llarg del matí i migdia. La previsió a curt termini assenyala estabilitat, temps tranquil, i sol amb intervals de núvols prims amb menys boires degut a que bufarà vent fluix a moderat del nord-oest. Les previsions a llarg termini (a partir de 7 dies), indiquen la possibilitat de canvis destacables en el temps, canvis que caldrà anar seguint per veure si es confirmen.

Les temperatures màximes d'avui han estat força similars a les d'ahir, amb valors compresos entre els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes han pujat clarament degut a la nuvolositat i s'han situat entre els 0 i 3ºC. El vent ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada