diumenge, 15 de gener del 2012

Dades 15 de gener de 2012

Durant el dia d'avui hi ha hagut algunes variacions: mentre que al matí el temps ha tornat a estar dominat per la boira gebradora, a partir de migdia aquesta s'ha enretirat coincidint amb l'entrada d'una massa d'aire més humida i temperada de l'est, tot plegat provocat per l'acostament d'una pertorbació per l'Atlàntic, fet que ha ajudat a que desglaci completament i que el gebre dipositat dies enrere anés desapareixent de forma ràpida. La previsió per demà indica cel més tapat i no es descarta alguna feble precipitació, ja que la pertorbació, malgrat afectar-nos, no ho farà de forma directa. Per propers dies la baixa s'anirà desplaçant cap al sud i tornarà a entrar l'anticicló amb sol i boires.

Les temperatures d'avui han estat clarament més altes que les d'ahir als llocs on ahir hi havia boira, mentre la pujada ha estat lleugera a la resta. Així, les màximes han donat valors entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 1 i -4ºC. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, a estones bufava nord-oest i a estones, sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,5ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada