dijous, 19 de gener del 2012

Dades 19 de gener de 2012

La situació meteorològica d'avui ha tornat a estar caracteritzada per l'estabilitat quasi absoluta, la qual cosa s'ha traduit en sol que s'ha vist mig tapat per núvols prims i algunes boires interiors, la majoria s'han desfet abans de migdia però algunes han estat persistents. No han afectat la nostra zona fins a la tarda en que s'han anat fent més presents. La previsió pels propers dies indica temps més aviat estable i tranquil, tot i que amb una mica de vent que podria impedir la formació de boires. En qualsevol cas, continuem sense possibilitat de precipitacions.

Les temperatures han pujat molt lleugerament pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 0 i els -4ºC, amb gelades sobretot als llocs més baixos i forta inversió tèrmica, mentre que en indrets elevats no hi ha hagut gelades o han estat molt suaus. El vent ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,5ºC

T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: -4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada